Vacancies

Bonaire International Airport N.V. is verantwoordelijk voor het beheer van de Flamingo Luchthaven. Het zorgdragen voor een veilige luchthaven is één van de belangrijkste taken van BIA N.V.

Wij zijn op zoek naar een:

Commercieel Manager (m/v)

De Manager Commercial is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van het commercieel beleid en activiteiten van BIA. Verder geeft de Manager Commercial leiding aan het personeel ingedeeld in de afdeling Commercial van de luchthaven.

De enthousiaste professional die wij zoeken heeft een sterke analytisch vermogen, heeft aandacht voor kwaliteit, is resultaat gericht en beschikt over een:

  • Afgerond relevante HBO+ opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie;
  • Kennis van voorschriften en ontwikkelingen op commercieel gebied;
  • Vaardigheid in het verrichten van marktonderzoeken;
  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans.
  • Is nooit in aanraking geweest met de justitie;

Wij bieden een boeiende en uitdagende functie binnen een interessante organisatie met een hecht team en prettige werksfeer.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met mevrouw Vanessa Tunk, Human Resources Manager, telefoon nummer 717-5600 toestel nummer 242. Uw schriftelijke sollicitatie inclusief CV kunt u uiterlijk 25 mei 2018 bij Bonaire International Airport indienen of per e-mail verzenden naar vanessa.tunk@flamingoairport.com. Een Antecendenonderzoek, psychologische test (assessment) en medische keuring maken deel uit van de Selectieprocedure.


Security officer (m/v)

De Security Officer is verantwoordelijk voor de handhaving van orde en veiligheid op de luchthaven en werkt conform een vol-continu werkrooster.

De enthousiaste professional die wij zoeken heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is stressbestendig, beschikt over een:

  • VMBO of daarmee gelijk te stellen onderwijs;
  • Kennis van het Luchthaven beveiligingsreglement is een pre;
  • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, Engels, Papiaments en Spaans;
  • Is nooit in aanraking geweest met de justitie;

BIA zal zorgdragen voor een opleiding op het gebied van “Aviation Security” (voertaal Engels).

Wij bieden een boeiende en uitdagende functie binnen een interessante organisatie met een hecht team en prettige werksfeer. De salariëring is conform CAO schaal 5 en aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met mevrouw Vanessa Tunk, Human Resources Manager, telefoon nummer 717-5600 toestel nummer 242. Uw schriftelijke sollicitaties inclusief CV kunt u uiterlijk 25 mei 2018 bij Bonaire International Airport indienen of per e-mail verzenden naar vanessa.tunk@flamingoairport.com. Een Antecendenonderzoek, psychologische test en medische keuring maken deel uit van de Selectieprocedure.


Currently, there are no other vacancies.  However, if you wish to have your information on file in case of future openings, please send your resume to:

Bonaire International Airport N.V.
Plasa Medardo Thielman # 1
HRM Department
Att. Miss Vanessa Tunk
Kralendijk, Bonaire